Zoeken naar MVO Bedrijven

MVO Bedrijven
Voka Charter Duurzaam Ondernemen en Plato MVO helpen bedrijven verduurzamen Voka.
Home / Nieuws / Voka Charter Duurzaam Ondernemen en Plato MVO helpen bedrijven verduurzamen. Voka Charter Duurzaam Ondernemen en Plato MVO helpen bedrijven verduurzamen. Bedrijven die maatschappelijk verantwoord willen ondernemen, mogen vanaf dit najaar rekenen op uitgesproken begeleiding via Voka Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland.
MVO Vlaanderen.
Socio-culturele sector, sport, jeugdwerk. Consultancy en andere diensten aan bedrijven. Evenementenbureaus, audiovisuele en filmsector. Horeca en toerisme. Overheid en openbare besturen. Vastgoed en facility diensten. Aan de slag. Wat is MVO. Starten met MVO. Netwerken en adviseurs. Over MVO Vlaanderen.
Drie op vier Belgische bedrijven zien economische voordelen van MVO MVO Vlaanderen.
MVO is noodzaak. Twee derden van de Belgische bedrijven ziet MVO als een noodzaak om te overleven in de sterk veranderende wereld. Grote bedrijven zijn daar iets vaker van overtuigd dan kmos. Daartegenover zijn er veel minder bedrijven die MVO zien als iets dat enkel goed is voor het imago.
Trendhuis MVO.
In Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO of CSR geloofden we al lang voordat het hip werd. De voorbije tien jaar waren we trendsetter in België. Denk bijvoorbeeld aan onze vzw Time4Society, met haar maatschappelijke teambuildings en jaarlijkse CSR Professional of the Year-award. Kortom: we maken Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen graag heel concreet voor bedrijven.
Zes Kempense bedrijven onderscheiden zich in MVO Made in Kempen.
Van Est Herentals, Veiling Hoogstraten Hoogstraten en Vink Heist-op-den-Berg. Voor de gelauwerde bedrijven zijn de MVO en Milieucharters een uithangbord van hun geëngageerde bedrijfsvoering, wat een bijkomende troef betekent bij het sluiten van deals. Bedrijven: Amival, Groep Van Roey, Harzé J.
Waarom elk bedrijf moet inzetten op MVO Duurzame toekomst.
Waarom elk bedrijf moet inzetten op MVO. Waarom elk bedrijf moet inzetten op MVO. MVO Bedrijven of organisaties die bekommerd zijn om hun impact op de samenleving, we zien ze meer en meer. De inspanningen die ze hiervoor doen, leggen hen bovendien geen windeieren.
MVO Nederland maakt 10 trends bekend VMx.
MVO Nederland maakte het trendrapport op basis van actuele onderzoeken, eigen analyses en gesprekken met deskundigen. Dit levert een interessant en actueel beeld op van de mate waarin MVO leeft onder ondernemers, de markt die er voor MVO bestaat en thema's' die men belangrijk vindt. Maar ook wordt duidelijk op welke punten meer actie gevraagd wordt van bedrijven om tot daadwerkelijke verduurzaming van de economie te komen.
Consultes Milieu Preventiepartner.
De implementatie van MVO binnen uw bedrijf kan leiden tot een MVO-verklaring gebaseerd op ISO 26000 of GRI-duurzaamheidsverslag cfr. G4-richtlijnen of het verkrijgen van een certificaat MVO Prestatieladder Managementsysteem Eisen en Certificatienorm voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De aandacht voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen groeit met de dag en staat hiermee in de belangstelling van vele organisaties, bedrijven, belangengroepen.,
Flanders DC Drie Belgische modebedrijven zetten in op duurzaamheid.
En dat hebben ook e5 mode, caroline biss en Café Costume begrepen. De drie bedrijven schreven zich eerder dit jaar in voor ons gloednieuwe traject rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en wisten ons te overtuigen om deel uit te maken van dit avontuur waarin we samen met hen een meer duurzame werkwijze op maat uitstippelden. MVOver wat gaat dat nu juist? MVO of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Contacteer ons