Resultaten voor MVO Bedrijven

MVO Bedrijven
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: Parels van bedrijven doen het meer dan goed in Wallonië VMx.
Altech, Ampacet Belgium, Azimut, Biomimicry, Carmeuse, Coris Bioconcept, Damnet, Derbigum, Distrinox, FIB Belgium, Genetec, Impribeau, Le Saupont, Lhoist, Pépinières de la Gaume, Modulart, Sabert, Spadel, Tecnolub, Tilman, Végépack, Voyages Copine, Xylowatt, om maar die te noemen. Wat hebben al die bedrijven dan wel gemeen? Gewoon dat ze zijn afgestapt van de platgetreden paden en in hun bedrijfsvoering duurzame methodes hebben geïntegreerd die algemeen gekend zijn onder de noemer Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO.
Samenwerkingsverbanden MVO Vlaanderen.
Socio-culturele sector, sport, jeugdwerk. Consultancy en andere diensten aan bedrijven. Evenementenbureaus, audiovisuele en filmsector. Horeca en toerisme. Overheid en openbare besturen. Vastgoed en facility diensten. Aan de slag. Wat is MVO. Starten met MVO. Netwerken en adviseurs. Over MVO Vlaanderen.
19 bedrijven ondertekenen West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen MVO Vlaanderen.
Tien themas vormen hierbij de bakens waaraan jaarlijks concrete doelstellingen en acties gekoppeld worden. Na een positieve evaluatie kunnen deze bedrijven in 2014 het jaarcertificaat ontvangen. Tijdens de ondertekening getuigden Milcobel, deceuninck en restaurant Hertog Jan enthousiast over hun inspanningen en toekomstplannen rond duurzaam ondernemen. Behoorlijk bestuur Duurzame keten Labels en certificering MVO integreren in de strategie MVO-communicatie Organisatieontwikkeling.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Werk.be.
Het Referentiekader leidde later in 2006 tot een Federaal Actieplan MVO. Het Actieplan heeft als hoofddoelstelling door middel van overheidsacties MVO in België te stimuleren, te faciliteren en de kwaliteit ervan te bevorderen. In Vlaanderen lag de focus in de jaren 90 eerder op de milieuverantwoordelijkheid van bedrijven.
Trendhuis MVO.
Het succes van een onderneming meet je aan de meerwaarde die ze creëert voor de maatschappij. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO of CSR draait om het evenwicht tussen de zes Ps: people, planet, profit, partnerships, peace en ook pleasure, want duurzaamheid kan u pas implementeren als iedereen in het bedrijf erin gelooft en er graag aan meewerkt. Samen met u zoeken we naar de juiste balans en helpen we uw bedrijf bij de uitwerking van een duurzaamheidsstrategie. Uiteraard begeleiden wij u graag stap voor stap bij de implementatie. Steeds meer consumenten kiezen voor bedrijven die duurzaamheid in hun strategie inbouwen.
50 bedrijven ontvangen jaarcertificaat Duurzaam Ondernemen MVO Vlaanderen.
Het West-Vlaams Charter Duurzaam Ondernemen is een initiatief van de POM West-Vlaanderen, VOKA West-Vlaanderen en Bureau Veritas Certification. Het Charter Duurzaam Ondernemen werd ontwikkeld in samenspraak met de bedrijven en wordt ondersteund door de Provincie West-Vlaanderen. Labels en certificering MVO integreren in de strategie MVO-communicatie Organisatieontwikkeling Stakeholders.
Duurzame bedrijven worden jobmachines Vacature.com.
Maar het is belangrijk te benadrukken dat de bedrijven uit de MVO-top tien allemaal een gezonde en duurzame economische conditie hebben, en er dus binnen enkele jaren nog altijd zullen staan. Dat bewijst dat MVO en economisch succes perfect samen kunnen gaan.
4 bedrijven die het duurzaam doen op de werkvloer Vacature.com.
Toch zijn er critici die zeggen dat maatschappelijk verantwoord ondernemen niet mogelijk is bij écht grote bedrijven. Isabelle Susini: Het klopt dat het moeilijker is om transparant te blijven naarmate je supply chain ingewikkelder wordt. Dan is het iets minder evident om het overzicht te bewaren. Maar MVO is vooral een kwestie van waarden en van wat je verwacht van je business.
De tien meest maatschappelijk verantwoorde bedrijven MO Magazine MO.be.
Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen proberen een efficiënte bedrijfsvoering te combineren met maatschappelijk engagement. Dit engagement gaat verder dan donaties aan goede doelen, MVO bedrijven proberen dagelijks het evenwicht te bewaren tussen sociale, economische en ecologische overwegingen. Het hele idee stoelt op drie Ps: profit, people en planet.

Contacteer ons