Meer resultaten voor mvo bedrijven

mvo bedrijven
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Beobank Beobank.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen bij Beobank. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO heeft betrekking op de manier waarop bedrijven sociale, milieu en economische aspecten integreren in hun activiteiten. Bij Beobank zijn we ervan overtuigd dat we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de gemeenschappen waarin onze organisatie actief is.
Ook haven en transportbedrijven bij MVO-laureaten Flows.
8 juni 2015 om 0932.: Voka Kamer van Koophandel Mechelen heeft vrijdag negentien bedrijven uit de provincie Antwerpen beloond met een MVO of Milieucharter. Onder de laureaten vindt men ook haven en transportbedrijven. MVO staat voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit wordt alsmaar meer begrepen als een allesomvattend proces, waarbij voor de uitdagingen van de toekomst oplossingen worden uitgedacht én uitgewerkt.
START2SECURE. MVO-Event rond beveiliging van bedrijven terreinen.
Nog te vaak zijn KMOs het slachtoffer van inbraak, diefstal of vandalisme. Beveiliging van volledige bedrijventerreinen komt meer en meer in beeld als één van de oplossingen. Tergelijkertijd neemt het aantal informatica-incidenten de laatste jaren schrikwekkend toe: cybercriminelen viseren de IT-systemen van KMOs eerder dan die van sterk beveiligde grote bedrijven.
Trendhuis MVO.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen: onze rode draad. In Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO of CSR geloofden we al lang voordat het hip werd. De voorbije tien jaar waren we trendsetter in België. Denk bijvoorbeeld aan onze vzw Time4Society, met haar maatschappelijke teambuildings en jaarlijkse CSR Professional of the Year-award. Kortom: we maken Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen graag heel concreet voor bedrijven.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: MVO-bedrijven NewBusiness.
Quadrant Platform Quadrant Platform is een ontmoetingsplaats rond MVO voor ondernemers en organisaties, dat tot stand kwam op initiatief van de Kamers van Koophandel. Groen en duurzaam ondernemen in Vlaanderen De Vlaamse overheid helpt bedrijven op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Consultes Milieu Preventiepartner.
Het doel van deze bijlage is om voorbeelden te geven van bestaande initiatieven en instrumenten die mogelijk aanvullend advies bieden ten aanzien van de kernthema's' van en de werkwijzen voor integratie van maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze voorbeeld initiatieven staan ook per sector opgedeeld bv. voor de kledingsector kan dit toetreden tot de FWF zijn of de Fair Wear Foundation. Dit is een organisatie met meer stakeholders, opgericht om arbeidspraktijken in de toeleveringsketen aan de orde te stellen in de kleding en schoenenbranche. Inkopende bedrijven worden lid van FWF www.fairwear.nl door jaarlijks een contributie te betalen, een code voor arbeidspraktijken na te leven en zich aan andere eisen te houden. Bedrijven worden jaarlijks geëvalueerd op naleving van de norm. Daarnaast worden er reeds in een aantal provincies een MVO CHARTER of CHARTER DUURZAAM ONDERNEMEN georganiseerd.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: troef in je employer branding SD Worx.
De corona-uitbraak heeftde manier van werken voor veel bedrijven compleet veranderd. We werken massaal vanuit thuis, plannen videomeetings in met collegas of klanten en de laatste afterwork drink lijkt een eeuwigheid geleden. De bedrijfswereld is in 2020 massaal in een digitale stroomversnelling gegaan.
Home.
In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wil de vzw Time4Society bedrijven en hun medewerkers helpen om deze visie praktisch en concreet te beleven. Time4Society is een uitnodiging aan bedrijven en hun medewerkers om op een duurzame manier te ondernemen en te werken, maar ook om elkaar en het eigen potentieel te ontdekken. Kortom, Time4Society is uw partner om MVO echt te doen tellen!
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO Schone Kleren Campagne.
Daardoor zijn er evenveel slechte voorbeelden van MVO als er goede voorbeelden zijn. In het beste geval is MVO een proces waarbij een bedrijf over de gehele keten van zijn activiteiten verantwoordelijk heid neemt voor de effecten van deze activiteiten op sociaal, ecologisch en economisch gebied.

Contacteer ons